inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: şeker topağı Date: 01 January 2008, 01:05:09

(bu yola pembe yol denilio )
valla gittik gezdik ablamın kayıdında süper bi üniversite düşünün koskocaman adıyaman kadar bi üniversite manyaq imkanınıs varsa gidin görün

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: pamuk yumağı Date: 20 February 2008, 19:22:30
süpermiş yaa çok güzel ama benim hayalım farklı ankara üniversitesi seninde gazi demi kız

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: şeker topağı Date: 22 March 2008, 11:25:56
süpermiş yaa çok güzel ama benim hayalım farklı ankara üniversitesi seninde gazi demi kız

he bacım he inş gitcem GAZİ ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİne

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: tech1988 Date: 04 May 2008, 01:25:16
tmm geliyorum =)
inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 05 May 2008, 19:44:23
aman ÖSS yi kazanalımda şehir farketmez hepsi bizim vatanımızın toprakları değilmi???
inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: pamuk yumağı Date: 06 May 2008, 14:16:48
aman ÖSS yi kazanalımda şehir farketmez hepsi bizim vatanımızın toprakları değilmi???
haklısın ösgem

öle bajıjımm öleeee hele bi kapak atalımdaa üniversiteye

(yazan betüşş yani şeker topağıı)

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 06 May 2008, 17:03:08
demi bjm benimde en büyük hayalim o zaten(üniversiteye kapak atmak

) bu sayede adınına öğrenmiş oldum

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: frodo_hobit Date: 19 May 2008, 20:38:12
hehe bekle gidersin özge üniversiteyee

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 21 May 2008, 11:02:17

giderim demedim İNŞALLAH giderim dedim.asıl sen gidemezsin bana nie laf vuruosan

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: frodo_hobit Date: 21 May 2008, 11:19:09

giderim demedim İNŞALLAH giderim dedim.asıl sen gidemezsin bana nie laf vuruosan

esas sen gidemessin
inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 21 May 2008, 19:21:24

esas sen gidemessin
bi kazanımda bak nası giderim

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: byben Date: 22 May 2008, 19:14:17
boşuna atışmayın çalışan ve akıllı olan gider hanginiz daha akıllı
inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 23 May 2008, 16:14:21
tabiki ben

inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: frodo_hobit Date: 23 May 2008, 16:43:57
yok yaaa senmişş tabiki benn
inönü üniversitesi bi kaç resim manzarası en güsel olanından :) By: S@MSUNLU Date: 25 May 2008, 22:28:42
ondokuz mayıs üniversitesi

en güzeli buyrun gelin