Real Draw Plug-in leri (Güncelleniyor) By: MaLi Date: 16 February 2008, 18:28:16 Bu güzel programın plug in leri bende mevcuttur. Konu içinden isteyen kişilere pm ile vereceğim.
Plug-in de neler var ?
Brushes (fırça) komutu için 50 den fazla eklenti ve 83 adet arka plan resmi bulunmaktadır.
İLAVE 1 :
Playerturk kardeşimizin bize ulaştırdığı smiley paketini de konuya ekliyorum ve kendisine teşekkür ediyorum. Şu ana kadar plug-in isteyen ve pm attığım herkese bu pack i de göndereceğim
Smiley pack resmi
İLAVE 2 :
Styles sekmesinde bulunan objelerimize yenileri eklendi hemde hepsi birbirinden kullanışlı
Sizler için ekran görüntüsü aldım. Kategorilerin bir kısmı ve nerede görüntüleneceklerini görebilmeniz için.
(Gerçi pm lerde gerekli açıklamayı, ss i v.s. yi ekliyorum. Smiley paketini yükleyenler biliyor açıklamamı okuyup ona göre yüklemelerini yapmışlardı:) )
Bu birbirinden güzel eklentileri (ilave 1 ve 2) temin edip bize ulaştıran Playerturk' e tekrar teşekkür ederim.
İLAVE 3 :
Bir layout dosyası buldum. Ne işe yarıyor derseniz tahminimce menüleri sekmeler oluşturarak daha kullanışlı hale getiriyor belki başka mahareti de vardır ama henüz bilmiyorum
Nasıl yükleneceğini yine pm de açıklayacağım.
LAYOUT YÜKLEMESİNDEN ÖNCE
LAYOUT YÜKLEMESİNDEN SONRA
İLAVE 4 :
[COLOR="DarkRed"]Playerturk[/COLOR] ve [COLOR="Blue"]уσzgαтℓι[/COLOR] arkadaşlarımızın bana ilettikleri eklentileri sizlerle yine pm ile paylaşacağım ... Kendilerine çok teşekkür ediyorum
Son eklentilerin hepsinden ekran görüntüleri:
İLAVE 5 :
Bu eklentiyi bana yine [COLOR="Blue"]уσzgαтℓι[/COLOR] kardeşimiz ulaştırdı. Programa yükledim ve objeler gerçekten de çok kullanışlı. Size ekran görüntüsü sunmak isterim.
İLAVE 6 :
Yine уσzgαтℓι kardeşimizin ulaştırdığı bir obje paketi. İçlerinde en çok sevdiğim paket diyebilirim, çok amaçlı ikonlar, günümüz teknolojisini anlatan simgecikler var içinde hemde rengarenk
Kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. Bu paketi bana yaklaşık 5-6 gün önce ulaştırdı ama diğer işlerimin yoğunluğundan dolayı geciktirdim biraz. Çünkü konuya eklerken, geçmişte konuyu mesajlayanlara iletmem gerekiyordu. Olası bir kargaşada altından kalkamayacağım bir durum olmaması için geç olsun güç olmasın dedim. Kısmet bugüneymiş ...
fatihberdi arkadaşımızın öncelikle bana ulaştırdığı ve sizlerle bu konu aracılığıyla paylaştığı çok güzel ve kullanışlı bir eklenti paketi bulunmaktadır. Kendisine teşekkür ediyorum
Bu pakette styles sekmesi altında yeni bir obje paketi (puzzle) ve yine puzzle görüntülerinde transpanlık dosyası.
1- ---- 2- ----
Kendisi yaklaşık olarak 15 gün kadar önce bu paketi bana yollamıştı ancak işlerim dolayısıyla sizlerle paylaşmak için en uygun zamanı seçmem gerekti çünkü; her yeni eklentiyi konudaki ilk mesaja ss leri koyarak paylaşmıyor, aynı zamanda konuya mesaj atan herkesin nicklerini kayıt altına alıp bu kişilere toplu pm aracılığıyla gönderiyorum. Epey bir zahmetli anlayacağınız
Hatta şu ss ile de bunu göstereyim:
İLAVE 8 :
Ŧlเppєг ve fatihberdi arkadaşımızın bana aktardığı ve sizinle paylaşmama vesile olduğu bu eklentileri de "İlave 8" çatısı altında iletmekten sevinç duyarım Kendilerine teşekkür ediyorum ve hemen bazı ekran görüntülerimizi paylaşıyorum.
İLAVE 9 :
Yine yeni obje paketlerimiz var. Bu paylaşımlar cankatt-cengiz_0475 ve fatihberdi arkadaşlarımıza aittir. Sağolsunlar bana aktardılar ve bende sizlere 1,5 ay gibi uzun bir aradan sonra iletebiliyorum. Yaşanan gecikmeden dolayı hepinizden özür diliyorum, beni bağışlayın.