Adult Bolumu Hakkında By: PiReSeRHaT Date: 19 February 2008, 17:18:10
Ziyaretciler Oy Vermek için Uye Olunuz
Sevgili Arkadaslar Sitemiz Genel Forum Oldugu İçin
Bazı Mailler Aldım Sitenize Adult Bolumu Acın Falan Fistan Diye
Taßi Sitemiz Kalitesi İle Buyudugu İçin Adult Bolumune Gerek Duymadım
Ama Bu Oylama İle Bu Karara Varmayı Yonetim Olarak Dusunduk
Bu Oylama Cok Geniş Olacagı İçin Adult Bolumu Ancak 500 Kişi Açılsın Derse Acılacak ve Bu Bolumu Gormek İstemeyen Arkadaslara Ayrı ßir Grup Olusturulacaktır
ve Sitemizde Bayanlar Oldugu İçin oNcelikle ßen ßu Konuyu Acmakta Cok Tereddut Ettim Ama Epeyce Mail Gelince Sizlerin Oylamasına Sunma Geregi Duydum.
Not : Bu Konuya Salak Sacma Yorum Yapmak Yasaktır Sadece Oy Kullanınız Site Kuralları Dısında Yorumlar Ban Nedenidir
Yeni Uye Olup Yorum Yapacaklar İçin Konusuyorum 
Adult Bolumu Hakkında By: şeker topağı Date: 19 February 2008, 17:25:10
bence böle ii değişiklik yapılması gereksiz olur

Adult Bolumu Hakkında By: Leader Speak Date: 19 February 2008, 18:14:50
Valla benim için farketmez. Ama açılırsa da ii olur.

Adult Bolumu Hakkında By: hanbey Date: 19 February 2008, 20:25:55
bencede iyi olur
Adult Bolumu Hakkında By: oTTOmAne Date: 19 February 2008, 21:17:40
E bununn için yapılmış siteler var. Ayrıca siteye adult bölümü koymak değil kaliteyi yükseltmek düşürür bile. Ha belki bi kazanç elde edebilirsiniz ama mesaj editlemekten normal bölümlerle uğraşamazsınız. Ayrıca biliyorsunuz yasal diil.
Neyse yinede siz bilirsiniz. Nası olsa yeni üyeyiz.
Adult Bolumu Hakkında By: PiReSeRHaT Date: 19 February 2008, 21:21:18
E bununn için yapılmış siteler var. Ayrıca siteye adult bölümü koymak değil kaliteyi yükseltmek düşürür bile. Ha belki bi kazanç elde edebilirsiniz ama mesaj editlemekten normal bölümlerle uğraşamazsınız. Ayrıca biliyorsunuz yasal diil.
Neyse yinede siz bilirsiniz. Nası olsa yeni üyeyiz.
Her işin Prosedurleri var kardeşim acma taraftarı degilim ama ßana gelen istekler dogrultusunda oylamaya sundum

Evet oyu Hayır oyundan 500 fazla olursa acacagım ve prosedurlerine gore bolum olacak merak etme

o ßolum direk forumla baglantılı olmayacak ama ßi ßakalım oylar ne sonuc verecek
Adult Bolumu Hakkında By: meçhul05 Date: 19 February 2008, 22:50:45
meraklılar için iyi olur isteyen girer istemeyen girmez çok fazla tartışmaya gerek yok bence açılması iyi olur.
Adult Bolumu Hakkında By: gececiyiz Date: 19 February 2008, 23:47:44
bence olması gereken birşey vede normal birşey isteyen bakar istemeyen bakmaz olayda burda biter.....
Adult Bolumu Hakkında By: people22 Date: 20 February 2008, 00:13:13
bence acılsın ama yasal videolar olsun sonra bu güzelim siteye zarar gelsin istemem zararlı olcaksa bırakın açmayın zaten bir ton adut sitesi var ordan faydalansınlar bu sitedeki herşey yetiyo artıyoda bize ne gerek agrıtmaya başınızı
Adult Bolumu Hakkında By: versage Date: 20 February 2008, 03:13:19
Bence ileride ii Bi site olmak isitoyrsanız adult bölümü şart !!!!!
Adult Bolumu Hakkında By: gezgincan Date: 20 February 2008, 07:56:51
çirkin sapıkça olmadığı sürece denetlenerek açılsın sade göze hoş gelecek şeyler yayınlansın adult bölümünün açılmaması tv kanallarında olsunmu olmasımı gibi isteyen yasal olan herşeyi izlesin
Adult Bolumu Hakkında By: bonfrit Date: 20 February 2008, 12:11:46
sevgili Forum üyesi arkadaşlarım. çok fazla aranızda bulunamadım şimdiye kadar. fakat son aldığım mailde Adult bölüm açılsın mı açılmasın mı diye anket hazırlanmış, ben de görüş bildirmek istedim.
şimdi değerli arkadaşlarım ve forum yöneticileri, elbette foruma yeni bölümler dahil etmek değişiklik yapmak güzel olur. Ama biliyorsunuz Adult mevzusu hassas bir konudur. ben ce özel bir birimle girilir hale getirilirse sanırım uygun olur. çünkü forum sakinleri farklı konular için farklı forumlara gidiyorlar. tabi forum bu şekilde kalsın diyenlere de saygı duyuyorum. cinsellik olmasın, ahlak seviyemiz düşmesin diyorlarsa ona da katılırım. forumumuzu seviyoruz.. birbirimizi kaybetmeyelim yeter bence.. bu arada herkese güneşli bir istanbul sabahından selamlar ve sevgiler gönderiyorum..
son karar ne olursa olsun hayırlısı olsun..
Adult Bolumu Hakkında By: aragorn1423 Date: 20 February 2008, 12:26:23
bencede olsa iyi olur bu sitenin her konuda kendini göstermesi lazim dimi arkadaslar?
Adult Bolumu Hakkında By: berkasi Date: 20 February 2008, 13:59:17
iyi olur
Adult Bolumu Hakkında By: AZERTY2008 Date: 20 February 2008, 14:29:55
bence acilmasindan yanayim cunku sonuçta bu da bir ihtiyaç cinsellik
EDİT ve saire ve digerleri benim admin ve modereteur arkadaslardan ricam site de ilgilenecek arkadaslarin olmasi rep yazmamiza ragmen gormek istedigimiz konu yu goremiyoruz o da site ilgili arkadasin olmamasindan kaynaklaniyor bir konuyu direk goremiyoruz burdan bir diger ricam bozuk linkleri hemen duzeltilmesi lazim duzeltilmiyor rapidshare link verilmesin su bekleme eziyetinden kurtarin bizi eger bunlar yapilacaksa adult forum acik kalsin herkese kolay gelsin