buda benden olsun bakalım begenecek mısınız?? By: pamuk yumağı Date: 31 May 2008, 23:14:03
Ben hayat yokusunu tırmanırken buldum seni bırakır mıyım be gece gözlüm …. Senı gördüğümde duygularım haykırdı gece gözlüm susutaramadım . yokusu tırmandığımda bir rüzgarın kemanı caldığı ve damlaların pencereme delıce vurmasıyla cıkan o güzel müzik benim sana olan sevdamı anlattı gece gözlüm , serseri sevdiğim uzak ılkımlerde acılmıs ıkı cıcektık bız , ben kurumus dereler gbıyken sen yagmurla fısıldadın bana. Melekler gözyaşı döktü sevdama, ben hep seni sevdim serseri sevdiğim. Sana olan aşkım bir roman oldu, ama sonu koskaca bir hiç ile bitmeyecek gece gözlüm. Ben sensizliği seçmiştim ya sen bana sensizliğin olmayacağını öğrettin gece gözlüm… ve artık feryat etmiyorum hayata o tanıstırdı benı senle gece gözlüm. Hayatın o yokuşunu tırmanırken inan gece gözlum çok gözyaşı döktüm ve sonunda senı o dar sokakda buldum sevdiğim ve bırakmam sevidiğim…
buda benden olsun bakalım begenecek mısınız?? By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 05 June 2008, 22:55:27
emeğine sağlık cnm

buda benden olsun bakalım begenecek mısınız?? By: şeker topağı Date: 15 June 2008, 20:55:15
olm ne koyuyon böle

millet çalar götürür jane enişteme yasdığınn yazıyı ben yazdım derr töbeeeeeeee
ama jok gözel yazmışınn haaa

emeğinee sağlıkk

buda benden olsun bakalım begenecek mısınız?? By: pamuk yumağı Date: 21 June 2008, 16:13:13
yok yokçalsınlar benım yazdıgımı bılen bılıyo yaa yeterr