Arşiv Anasayfa Görüş, Öneri ve Yardım
Sayfalar: 1
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: frodo_hobit Date: 04 June 2008, 08:59:38
haydiin  yorum ve rap beklim 
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: byben Date: 05 June 2008, 19:35:11
hayır anlatamassın ama  hep ben rap veriyomm sana sende bana ver acı yav
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: SuLFiRiCk_aSiDe Date: 05 June 2008, 23:17:20
bence bu ikiside sensin ama nys 
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: frodo_hobit Date: 06 June 2008, 15:04:26
ikisi derken bybende mii benim  yokk laaan ne salakça bir fikir
sen ben misin byben yavv ne diyy buu
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: emily53 Date: 06 June 2008, 23:47:33
'' Tomurcuk derdinde olmayan adam, odundur.''Sevdiğim odunsa davul bile çalsam, ne farkeder ? ki...
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: şeker topağı Date: 15 June 2008, 21:23:13
bakışlarr mimiklerr kalpler yeter sevdiğin olursaa ve sevgini anlatamıyosan :Dhep susuyosann
ama bnm sevdiğim yoq allaha şüqür böle dertlerde yoq bşvrsenee yaf kim çekecek aşkı cartı curtuu hepsi bş vallahada billahada boşş yaşadığın süre içerisindee sadece hayata aşık olacaksın ve sadece aileni arkadaşlarını ve dostlarını seveceksin gerisi boş hemdee bomboşş 
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: emily53 Date: 15 June 2008, 23:59:46
Haklısınız... nerde o eski sevdalar...?  Herkes bi bogaz derdine düşmüş... Geçim dünyası. Ayrıca çıkar ilişkisi. Oysa sevgiyle güzel herşey... Yine de dostca sevelim birbirimizi....Sevgiyle kalın saglıkla kalın hep dost kalın efm
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: CrAzY_wQLf Date: 19 June 2008, 15:49:18
bende sadece susuyorum..çünkü mecburum buna başka bi şansım yok.
ii bilirim karşılıksız sewmeyi
o yüzden susuyorum...
Sevginizi susarak anlatabilir misiniz? By: şeker topağı Date: 17 July 2008, 00:20:25
ѕυѕмαq вαѕєη єη вüуüq нαуqıяışтıя haykırışlarım susmalarımdandır sevgimide haykırarak anlatırdım heralde karşımdaki eşşek deil ya anlardı