Arşiv Anasayfa Temalar
Sayfalar: 1
rutbe temaları çok harika!!!! By: BuRaKKaaN Date: 21 December 2007, 23:10:55
Admin arkadaşlar beğenirlerse yapın isterseniz...

Online VE Ofline

rutbe temaları çok harika!!!! By: sadina Date: 17 January 2008, 14:48:38
hocam resim kopyalama yasağı yapmışınız bu resimlerden alsam ii olur bana gönderseniz online ve ofline resimlerini olmaz mı
rutbe temaları çok harika!!!! By: jackal27 Date: 21 January 2008, 22:16:38
Saol arkadas ama nasil kullanacaz onlari saygilar tskler
rutbe temaları çok harika!!!! By: kendime sarılır donarım Date: 22 January 2008, 00:35:15
bende arkadaşlardan yanayım nasıl yapıcaz bunları:)
rutbe temaları çok harika!!!! By: hazar123 Date: 25 January 2008, 17:06:41
: sadina  17 January 2008, 14:48:38
hocam resim kopyalama yasağı yapmışınız bu resimlerden alsam ii olur bana gönderseniz online ve ofline resimlerini olmaz mı
kardes alındı yap oalrak ala bilirsin veya Dosya-Farklı kaytet den tam dosya olarak kaytet yaparsan kaytetder ve index_dosyalarından o resimleri alabilirsin pc ne iyi pc ler: D
rutbe temaları çok harika!!!! By: hyper Date: 29 January 2008, 11:28:15
: hazar123  25 January 2008, 17:06:41
kardes alındı yap oalrak ala bilirsin veya Dosya-Farklı kaytet den tam dosya olarak kaytet yaparsan kaytetder ve index_dosyalarından o resimleri alabilirsin pc ne iyi pc ler: D
Evet Arkadaşımın DEdiği Doğru...
Kullandığınız Temanın İmages Klasorundeki Kurmus Oldugunuz Forumdaki Sağ Tık--Özellikler Diyerekde Hangi Dosyanın İçinde Olduğunu Görebilirsiniz.Sonrada Aynı Adı Ve Aynı Formatı Yani .Gif Se .Gif .JPG ise .JPG Yaparak Ftp De HAngi Klasorun İçindeyse Oradaki REsimlerle DEğiştirerek Yapabilrsiniz