Test Serverindan Görüşlerr By: LostLiFe Date: 25 December 2007, 05:49:27
Bir kaç ss aldım ilginç olabileceklerden bunları evden ekleyeceğim şimdilik görüşlerim:
Savaş meydan savaşı şeklinde olmayacak. Labirent benzeri dolambaçlı yollar üzerinde gerçekleşecek ortada bir açık alan mevcut orada ancak acemilerin toplanacağını düşünüyorum.
Savaşa girmek için sanırım ayrı bir kanal kullanılacak ve kanala girdikten sonra 10 dk lobide bekleme süresi olacak. Daha sonra ırklar savaş alanına ışınlanacak.
Merkezde ve yol üzerlerinde eşit derecede dağıtılmış binalar var her 2 ırk içinde. Karşı ırkın binalarını yıktıkça yerine sizinkiler yapılıyor ve ırkınız puan kazanıyor. Ayrıca guardlar mevcut. Bunları da öldürdükçe puan kazanılıyor. Yıkılan binaların öenmlilerinden kutu çıkıyor ve kırıldığında amp-atak-hp-def potlar ile Legacy weapon çıkıyor. Bu silahı en son inceleyeceğim zira ss görmeniz şart.
Bu arada HP dikkatimi çekti normalde 3k olan test karakterimin hp si savaşta 18 bin di evet yanlış olmasın 18 bin. Bu 15bin extra hp demek oluyor. Bu yüzden guardlarla savaşmak kolay oluyor. Ama karakter dengesini bozabilir bu hp olayı. Takım oyunu şart.
Irkınızın yıkılan kulelerini alz karşılığı dikebiliyorsunuz bu kuleler tıklayan ırkdaşınıza hp-atak-def gibi özellikleri geçici olarak veriyor. Düşmana ise tam tersine - hp-atak-defans veriyor. Merkezlerin elegeçirilmesi zor yani.
Bunun dışında benim gözlemim bina yıkmak üzerine kurulu olacağı savaşın. Yani aksiyon-meydan muharebesi bekleyenler hüsrana uğrayabilir. İllaki olacaktır PK lar ama sonucu bina yıkım puanları belirleyecektir zira daha çok puan ediyorlar.
Bunun dışında hem ırkınızın hem sizin puanınız var buda işin güzel yanı. Her öldürdüğünüz adam için 10 puan her ölümünüz için -10 puan alıyorsunuz. Toplamda sıralamaya girenler savaş sonunda ödüllendiriliyor.
Benim test elemanı 4. olmuştu sanırım 4m alz savaş kazandığımız için 4m alz sıralama için ve 1 de corecube kazandı Corecube den rastgele bir core çıkıyor bana red çıktı.
Savaşı kazanan ırk B2F (yeni) giriş warpı ve mutant warpı ile ödüllendiriliyor. Savaşı kaybetmek yıkım değil yani
Ayrıca sayı sınırlaması için bir şey göremediğimden bunun hakkında yorum yapamayacağım. Fakat fs lerin neden kore serverında çok tutulduğunu dandik testimizde biraz görebildim. Ellerine bahsettiğim legacy Weaponu aldıklarında dmg yemiorlar
Test koşullarından bahsedeyim:
130lvl blader (herkes 130 lvl)
abartı str dex int (2k gibi)
5 milyaz alz (bi halta yaramıyor)
slotsuz +0 bl set ve silahlar
eof+7
aog+7
rof+7
bof+1
eog+1
rw3 +0
1 tek skill açık oda lvl1 de verilen skill bike a bile binemiorsunuz. Combo yapamıyorsunuz :/ Tabi bunlar test karakterleri için geçerli savaşta kendi charınız olacak normalde.
ALINTIDIR..