Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 26 December 2007, 18:15:32
Evet Arkadaslar Yeni Kurulan Forumumuz El Birligi İle Buyuyor
Sizce Forumda Hangi Kategoriler Eksik ? Burdan Belirtip Bize Yardım Ederseniz Seviniriz
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: S@MSUNLU Date: 26 December 2007, 18:57:24
Tarih bölümü acılabilir alt kollarının içinde Atatürk ün hayatı ,yaptıgı seyler,savaslar, osmanlı devleti nasıl olur sizce??
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 26 December 2007, 19:06:32
Tarih bölümü acılabilir alt kollarının içinde Atatürk ün hayatı ,yaptıgı seyler,savaslar, osmanlı devleti nasıl olur sizce??
Not Defterine Eklendi Evet Arkadaslar Sizlerdende Onerileri Bekliyoruz

Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: LostLiFe Date: 26 December 2007, 19:50:11
BenCede AtaTüRk köŞesi OLmalı ForumuMuzda...
Eğer BölüMümüz AçılırSa BenDe EliMDen GelDiĞi KaDarıyLa YaRdıMcı Olurum zaten...BirDe SoBEt Yani Chat BöLüMüNünde AçılMasI ForMumuzu İLeri GötüReCeğini düşünÜyoRum...Hem Sİte içerisindeki ARkadaşLıkLarın PekişMesi HemdeDaha FazLa YEni ARKadaşın ARamıza KatılMası İçin Ço YaraRLı OLaCaĞıNı DüşÜnÜYoRum taBi TakDir Size KAlmıŞ SaYGıLar tşkLer...
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 27 December 2007, 22:51:34
Kardeş İstediginiz Bolum Acılacak Ama
Başka Bolum İsteyen Yokmu ??
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: LostLiFe Date: 28 December 2007, 02:49:44
BiRDe BeNiM İsTeDİğİm BiR BÖlÜm DaHa VaR KaRdEŞiM BiR FOto AlBÜm İsTİYoRuM..AlT KoNuLaR OLaRaK ÖrnRĞiN:DOĞA RESİMLERİ,ÇİÇEK BAHCESİ,YABANCI MANKEN VE ÜNLÜLER,YERLİ MANKEN VE ÜNLÜLER VSS... TaBiKiDe TaKdir yİne sİZe KALmış BirŞEy Bu SaYeDe ÜYe SaYMıZıda ARtıRablirz ZİyARetci SaYımıZdA ArTaCaKtır..Zİyaretci Sayımız aRtınCa DoĞal olarak Üe SAYımıza Da YanSıYacAktır....Zaten bu böLümDe de ÇOk KAtKIm OLur eMin OLaBİlirSİniZ.CÜnki NeTte aRaNan En ÇokKonularDAn birisi bu...DiĞer YeTKiLi ARkaDŞLAr da Ne dÜşÜNür BilemİyOrUm taKtir sİziN SaYgILar....
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: jackal27 Date: 28 December 2007, 13:43:21
arkadasim soyle bir flim arsivim sizlerle paylasmak isterim flim kosesi olursa arkadaslar paylasiriz guzel biseyler olur ......
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 28 December 2007, 14:18:38
arkadasim soyle bir flim arsivim sizlerle paylasmak isterim flim kosesi olursa arkadaslar paylasiriz guzel biseyler olur ......
Film Arsivi Acıldı
Ataturk Bolumu Acılıyor Suan
İstediginiz Diger Bıolumleri Bekliyoruz Arkadaslar Teşekkur Ederiz
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 02 January 2008, 23:24:36
Başka iSTediginiz ßoLum Yokmu Degerli Uyelerimiz ?
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: Leader Speak Date: 06 January 2008, 10:21:13
Genel Resimler Bölümü
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 06 January 2008, 17:27:39
Genel Resimler Bölümü
İstegiginiz Bolum En Kısa Surede Acılacaktır

Ama Sizden ßi Yardım iStiyoruz
Nasıl Genel resiMLer yani Genel Resimlerden Kastınız Nedir ?
Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: Leader Speak Date: 06 January 2008, 17:49:53
hehe Yani masaüstüne konulacak Duvar kağıdı ve benzeri resimler demek istemiştim.

Sizce Forumda Hangi Bolumler Eksik By: PiReSeRHaT Date: 06 January 2008, 17:57:31
hehe Yani masaüstüne konulacak Duvar kağıdı ve benzeri resimler demek istemiştim.

Bolum Acıldı